prosop puf bebe

Daca faceti parte din randul parintilor cunoasteti deja pretul prosoapelor pentru copii, el variaza de la un 20-29 de lei, pana la 130-152 de lei si chiar mai mare…

Analizand punctual doar pretul, este ca si cum am compara mere cu pere sau mai mult, am compara 500 g de mere cu 300 g de pere, incercand sa decidem cine are cel mai bun sau mic pret.

O comparatie de pret ar trebui sa tina cont de specificatii ale produsului: compozitia materialului, dimensiunea, tipul si/sau textura si/sau densitatea materialului, capacitatea de absortie, culoarea, durata de viata, garantia; in eventualitatea in care acestea sunt relativ similare, devine interesant sau decisiv pentru decizia de cumparare, cine are cel mai mic pret.

Dincolo insa de mere, pere si specificatii prosopul puf bebe are cel mai bun si cel mai mic pret !

cel mai mic pret la prosoape pentru copii

O analiza de pret porneste in primul rand de la costul materiei prime (costul materialului folosit ) – in cazul nostru bumbacul, iar pretul bumbacului este per kilogram. In acest caz comparatia de pret intre prosopul puf bebe si alte prosoape devine extrem de simpla, cine are cel mai mic pret per kilogram.

Comparativ:
– un prosop care costa 20 lei si care are o greutate de 150 g (sunt care au si 100 g) are pret: 20/150 = 13,33 lei / 100 grame
– un prosop care costa 68 lei si care are o greutate de maxim 300 g (sunt altele care au si 200 g) are pret: 68/300 = 22,66 lei / 100 grame
– cel mai scump prosop pe care noi l-am identificat in piata 152 de lei si care are o greutate cu mult sub 500 g, dar sa presupunem ca ar avea aceeasi densitate, are pret: 152/500 = 30,40 lei / 100 grame

Prosopul puf bebe are pret: 49 / 620 = 7,7 lei / 100 grame … de 4 ori mai mic

prosop puf bebe

Daca cumulam cele doua evaluari: pretul in raport cu greutatea & pretul in raport cu dimensiunea si comparam presupunand ca ar fi aceeasi greutate si aceeasi dimensiune, la toate prosoapele: prosopul puf bebe are un pret de 4-6 ori mai mic, decat orice alt prosop; repetam in cazul in care toate prosoapele ar avea teoretic aceleasi caracterisitici si aceeasi dimensiune cu prosopul puf bebe.

Prosopul puf bebe in mod simultan are CEL MAI BUN si CEL MAI MIC PRET: 49 lei.

„Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa.”(A. Einstein) 

prosop puf bebe feminin

Prosopul puf bebe – Feminin

Are brodat pe gluga simbolul universal feminin, identic cu simbolul planetei Venus (singura planetă din sistemul nostru solar, cu nume de femeie); principiul feminin este principiul pasiv, centrat pe blândețe, alinare, dăruire, liniște.

” Energia feminină este forța creativă, este intuiție, expresivitate, vitalitate, creativitate, progres, non-conformism, emoții, culoare; este curbată, ondulată, aleatoare, nu stă în limite, este tărâmul oricăror posibilități; este deschisă la nou și are o imagine de ansamblu a situației, din toate punctele de vedere. ”

Culoare broderiei este roz inchis.

prosop puf bebe masculin

Prosopul puf bebe – Masculin

Are brodat pe gluga simbolul universal masculin, identic cu simbolul planetei Marte; principiul masculin este un principiu activ, centrat pe putere, forță, dârzenie, curaj.

Energia masculină este pragmatică și strategică, axată pe atingerea obiectivelor cu precizie și fără ocolișuri. Este puternică, lineară, analitică, strategică, practică; dar este și directă și conflictuală, cu o viziune îngustă a realitătii pentru că nu vede toate aspectele situației.

Culoarea broderiei este albastru închis.